Contact Us

Use the form on the right to contact us.

 

Name *
Name
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Word een kind sponsor

SPONSOR EEN KIND ALS KUMAR

VOOR DE KOSTEN VAN EEN PAAR KOPJES KOFFIE PER WEEK KUNT U EEN KIND EEN GOEDE VERZORGING BIEDEN, VAN DE STRAAT HOUDEN EN NAAR SCHOOL LATEN GAAN.

Wij bieden een zorgzaam thuis, geweldige maatschappelijk werkers en toegang tot onderwijs van de beste kwaliteit. Het kind dat u sponsort wordt dus goed verzorgd, woont in een veilige omgeving en krijgt goed onderwijs. Dit is de eerste stap om een leven lang bedelen te voorkomen en een betere toekomst veilig te stellen voor de kinderen van Londor.

Een kind sponsoren kost £15, €15 of $20 per maand, afhankelijk van waar u woont.

EEN GROTE IMPACT IN SLECHTS ÉÉN GENERATIE

Zo worden uw donaties besteed

Wij zijn een kleine organisatie die een groot verschil maakt in de gemeenschap waarin we werken. De vroegtijdige schooluitval bij ons is 0% en we zijn binnen drie jaar van 37 kinderen naar meer dan 80 kinderen gegaan.

Wanneer u een kind sponsort, kunt u ervan op aan dat een zo groot mogelijk deel veel van uw donatie rechtstreeks naar de verbetering van de situatie van het kind gaat.

95% van uw donatie wordt besteed aan het welzijn en de ontwikkeling van het kind dat u sponsort.

Als kleine organisatie die dicht bij de mensen werkt, geven we heel weinig uit aan bestuur, fondsenwerving en marketing. Dit betekent dat een groter deel van uw geld direct ten goede komt aan de ondersteuning van het kind dat u sponsort en aan het leven en het onderwijs dat zij verdienen.

Veel gestelde vragen

+ HOEVEEL KOST HET OM EEN KIND TE SPONSOREN?

Het kost £15, €15, of $20 per maand om een kind te sponsoren bij My Name is Kumar, slechts 50 pence of eurocent of 66 dollarcent per dag, maar we zouden het fantastisch vinden als u meer kunt missen! U kunt er ook voor kiezen om meerdere kinderen te sponsoren, zoals de broers Suriya en Karthick of de zussen Maha en Raji. Als u vanuit het Verenigd Koninkrijk doneert kunt u één, twee of vier kinderen ondersteunen – neem contact met ons op als u ondersteuning wilt bieden aan meer kinderen. Als u in euro's of Amerikaanse dollars doneert, kunt u het bedrag dat u elke maand wilt doneren zelf invoeren. Vermenigvuldig gewoon het aantal kinderen dat u wilt steunen met uw maandelijkse bedrag.

+ OP WELKE MANIER WORDT HET KIND MET MIJN STEUN GEHOLPEN?

Uw sponsorschap komt rechtstreeks ten goede aan het kind dat u sponsort, want het geld wordt gebruikt voor diens huis, verzorging en onderwijs. Daarnaast profiteert het kind ook van uw sponsorschap via onze projecten voor de ontwikkeling van de gemeenschap. Deze projecten zijn ervoor bedoeld om de gezinnen en de gemeenschap waaruit de gesponsorde kinderen komen te ondersteunen en ze in staat te stellen hun bestaan in eigen handen te nemen, zodat de kinderen kunnen terugkeren in een meer stabiele omgeving wanneer ze onze zorg verlaten. Dit betekent ook dat toekomstige kinderen onze zorg niet nodig zullen hebben en een zinvol leven kunnen leiden zonder onze hulp. Lees hier meer over onze projecten voor de ontwikkeling van de gemeenschap.

+ WAT KRIJG IK VAN MY NAME IS KUMAR?

Door sponsor te worden kunt u echt een groot verschil maken in het leven van een kind. In ruil daarvoor zullen wij:

  • U het kind dat u ondersteunt voorstellen, zodat u precies weet wie u helpt.
  • Ten minste drie keer per jaar vertellen hoe het gaat met het kind dat u sponsort.
  • Berichten waarin u het kind steunt en aanmoedigt aan hem/haar doorgeven (dit hoeft u natuurlijk niet te doen) Als u meer contact wilt en het kind dat u sponsort wilt bezoeken, kunnen we ons best doen dit te regelen. .

+ HOE LANG MOET IK SPONSOR BLIJVEN?

Om het kind dat u sponsort stabiliteit en betrouwbaarheid te kunnen bieden vragen wij u om de ondersteuning zo lang mogelijk te laten voortduren. Vele sponsors zijn er al sinds het begin in 2013 bij en volgen met plezier de vooruitgang op school en de verbeteringen in het leven van het kind. Het is echter niet verplicht om een kind voor altijd te blijven sponsoren. Als uw omstandigheden veranderen en u niet langer in staat bent om te sponsoren, staat het u te allen tijde vrij om uw donaties te beëindigen.

+ HEBBEN DE KINDEREN MEER DAN ÉÉN SPONSOR?

Wij willen dat de kinderen die onder onze zorg staan het zo goed mogelijk hebben. Daarom heeft een kind soms meer dan één sponsor. De kosten van de verzorging van de kinderen zijn te hoog om van individuele sponsors te verwachten daar alleen voor in te staan. We willen juist dat kindsponsoring voor iedereen betaalbaar is en dit kunnen we bereiken met meerdere sponsors per kind.

+ HOE WORDEN MIJN DONATIES BESTEED?

Een kleine organisatie als de onze heeft weinig overheadkosten: 95% van alle donaties gaan direct naar de zorg voor Kumar en zijn vrienden en naar het versterken van de gemeenschap om hen heen. Hiervan wordt het overgrote deel besteed aan de kosten van de verzorging, huisvesting en het onderwijs van het kind dat u sponsort. De rest gaat naar projecten voor de ontwikkeling van de gemeenschap. De overige 5% van de donaties wordt besteed aan zaken als boekhouding, bank- en websitekosten, marketing en fondsenwerving. Op deze manier kunnen we laten weten wat we doen, ons werk voortzetten en voor altijd een einde maken aan de kinderbedelarij in Londor!

+ KAN IK HET KIND DAT IK SPONSOR EEN CADEAU STUREN?

De best manier om het kind dat u sponsort een cadeau te geven is door ons een eenmalige donatie te geven, zodat we het kind iets kunnen geven waar ze echt iets aan hebben. Dit kan een schoolreisje zijn, een leesboek of een spannende zomervakantie om hun horizon te verbreden. U kunt een eenmalige donatie doen door hier te klikken – u hoeft er alleen maar een toelichting bij te zetten om zeker te weten dat uw kind het cadeau krijgt. Een andere mogelijkheid is dat we kleine, lichte cadeaus voor het kind meenemen als we hier genoeg ruimte voor hebben wanneer we op bezoek gaan. Stuur als u dit wilt doen een e-mail naar info@mynameiskumar.org om ons te laten weten wat u wilt sturen en aan wie. Helaas kunnen we geen leverdatum garanderen, aangezien de planning van onze bezoeken niet het hele jaar door vaststaat.

+ IK HEB EEN ANDERE VRAAG OVER KINDSPONSORING. AAN WIE KAN IK DEZE STELLEN?

Als u nog vragen hebt over het sponsoren van Kumar of een van zijn vriendjes hebben wij de antwoorden! Stuur Henry een e-mail via henry@mynameiskumar.org en vermeld uw naam, vraag en een telefoonnummer als u het fijn vindt dat wij u bellen.