Contact Us

Use the form on the right to contact us.

 

Name *
Name
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Het Team

Het team van my name is kumar 

 
 
Alyce
 

RENEE (DIRECTEUR) 

India na zes maanden verlaten was een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb moeten doen. Ik miste niet alleen het land, het landschap, de geuren, de cultuur en het eten, maar vooral ook de kinderen. Al gauw realiseerde ik me dat India mijn tweede thuis geworden was en deze kinderen deel van mijn familie uitmaakten. Wat doe je dan als je hoort dat ze opnieuw op straat moeten leven? Daar is het gevaarlijk, hebben ze geen eten en kunnen ze niet naar school... Je vecht voor ze alsof het je eigen kinderen zijn. Ik kan deze kinderen niet zomaar vergeten. 

Renee is mede-oprichter van My Name is Kumar en minstens vier maanden van het jaar in India te vinden. Neem contact op met Renee via renee@mynameiskumar.org

 

TIM (SECRETARIS)  

Iedereen maakt ze mee: momenten waarvan je niet kunt bevroeden dat ze je leven voorgoed zullen veranderen. Een verblijf van zes maanden in India stond niet op mijn routekaart, maar toch gebeurde het en daarna heb ik niet meer omgekeken. Ieder kind dat we via dit project hebben leren kennen is uniek en zit vol energie. Ze verdienen allemaal een positieve verandering in hun leven. Nu is het onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat ze een eerlijke kans krijgen op een zo goed mogelijk leven. Ik kan natuurlijk zeggen dat iedere seconde de moeite waard is, maar dat doet nog niet eens recht aan wat het met je doet als je de lach op het gezicht van een kind ziet dat voor het eerst naar school gaat.

Tim is mede-oprichter van My Name is Kumar en reist heen en weer tussen Europa, de VS en India. Neem contact op met Tim viatim@mynameiskumar.org

 

ALYCE (COMMUNITY MANAGER)  

Ik bezocht de kinderen in India voor het eerst in mei 2016 en dat was een van de mooiste periodes in mijn leven – nog nooit had ik bij het afscheid nemen van een plaats zo zeker geweten dat ik terug zou komen. Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan yogales geven aan een groep grappige, enthousiaste kinderen!

Hiervoor werkte ik als projectmanager en producer voor een creatief communicatiebureau, dat sociale ondernemingen en liefdadigheidsinstellingen hielp hun verhaal te vertellen. Ik ben ook gediplomeerd yogalerares. De My Name is Kumar-community valt onder mijn verantwoordelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan de maandelijkse nieuwsbrieven, sociale media, de website of onze blog.

Alyce werkt vanaf de fiets, ergens in Noord-Amerika. Neem contact op met Alyce via alyce@mynameiskumar.org

 

VELINA (SOCIAL IMPACT MANAGER)

Ik heb India meerdere keren uit persoonlijke interesse of voor mijn werk bezocht en raakte gefascineerd door de mensen en cultuur. Daarom wilde ik een deel van mijn vrije tijd wijden aan het oplossen van een lokaal probleem.

Ik hoefde niet lang na te denken: My Name is Kumar, een initiatief dat bij nul is begonnen en met een flinke dosis passie en solidariteit van over de hele wereld is opgebouwd, was een gemakkelijke keuze!

Ik ben verantwoordelijk voor het meten van de impact van wat we doen. Ik lever bewijzen dat er door ons werk sociale verandering komt in het leven van deze gemeenschap. Hierdoor kunnen we onze activiteiten aanpassen als dat nodig is, blijven we gericht op onze missie en kunnen we bewijzen we dat iedere bijdrage die u levert de moeite waard is. 

Velina is gevestigd in Londen en u kunt contact met haar opnemen via velina@mynameiskumar.org

BESTUUR VAN DE CARE FOUNDATION

 
 
Sarala.jpg

PETER (OPRICHTER)

Peter Dhanapal richtte na een carrière in het bedrijfsleven in 2009 de CARE Foundation op. Peter weet ontzettend veel van de Londor-gemeenschap en is gespecialiseerd in het werken met families die een achtergrond van bedelarij hebben. Peters werk voor de CARE Foundation begon met slechts een handjevol kinderen maar naarmate het nieuws over zijn werk rondging, kwamen steeds meer mensen om hulp vragen en werd de impact steeds groter. Peter strijd voortdurend voor manieren om nog meer kinderen te helpen. 

 

LECIYA (MAATSCHAPPELIJK WERKSTER) 

Leciya, voormalig student van de CARE Foundation, behaalde in 2013 haar masterdiploma in maatschappelijk werk. Na vele jaren met de CARE Foundation te hebben gewerkt heeft ze een ongeëvenaarde kennis van de organisatie, de Londor-gemeenschap en de kinderen. Leciya is nogal eens de aanstichtster van grandioze watergevechten. 

 

 

SARALA (PENNINGMEESTER) 

Sarala, voormalig student van de CARE Foundation, studeerde op masterniveau voor ingenieur – zij behoorde tot de 50 beste studenten in de staat Tamil Nadu. Ze is verantwoordelijk voor de financiën en de maandelijkse rapportage tussen My Name is Kumar en de CARE Foundation. Sarala is een expert in het afdingen. Onze lagere uitgaven aan boodschappengeld zijn bijna helemaal aan haar te danken!