Contact Us

Use the form on the right to contact us.

 

Name *
Name
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Terugblik

Blog

 

 

Terugblik

Renee Schreurs

Een nieuw jaar is aangebroken en samen met het My name is Kumar team hebben we het afgelopen jaar nog eens doorgenomen. Er is in 2014 heel veel bereikt en wij zijn ontzettend trots om terug te kunnen kijken op een zeer succesvol jaar waarin door iedereen keihard en met veel plezier is gewerkt.  

Lees hier een aantal hoogtepunten van het jaar 2014.

Stichting My name is Kumar

  • In februari 2014 is in Nederland officieel de bankrekening geopend waardoor de stichting My name is Kumar officieel donaties kan ontvangen van sponsoren.
  • In mei 2014 heeft in India de grote verhuizing plaatsgevonden en is de Care Foundation verhuisd van Ozhalur naar Janakipuram. Daar hebben nu alle 37 kinderen een veilig thuis en gaan ze met de eigen bus dagelijks naar school.
  • Sinds juni 2014 gaan er 8 kinderen naar een Engelse privé school en de overige 29 kinderen gaan naar een Tamil privé school.  Alle kinderen gaan elke dag met veel plezier naar school en zij behalen dankzij de goede begeleiding van de docenten en de care- takers uitstekende resultaten.
  • In 2014 hebben we samen met een groep internationale ambassadeurs onze website www.mynameiskumar.org vertaald in o.a. Engels en Deens.
  •   De stichting heeft in 2014 ook mogen rekenen op veel publiciteit. Kranten en tijdschriften uit meerdere landenhebben artikelen gewijd aan het werk van My Name is Kumar en de Care Foundation.
  • Samen met dansleraar Madhan is er een geweldige ‘ Happy’  video opgenomen waarin door de kinderen vrolijk gedanst wordt.
  •  Inmiddels hebben we ook de eerste vrijwilligers mogen ontvangen op het nieuwe adres en heeft elke vrijwilliger op geheel eigen wijze een onuitwisbare indruk bij de kinderen achtergelaten.
  •    De eigen tuin bij het project heeft de eerste oogst aan groente en fruit opgeleverd en vanuit de geheel vernieuwde keuken worden nu heel veel gezonde maaltijden voor de kinderen bereid.
  •    Samen met onze ambassadeurs is er middels crowdfunding geld ingezameld voor het realiseren van een basketbalveld op het speelterrein.(foto’s volgen snel).
  • Tot slot hebben we het jaar 2014 kunnen afsluiten met het officieel ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst tussen enerzijds het bestuur van de stichting My Name is Kumar uitNederland en het bestuur van de Care Foundation uit India. Wij hopen daarmee voor de komende jaren een stevig fundament te hebben gelegd onder de verdere uitbouw van onze activiteiten in India.

Natuurlijk hadden wij dit nooit zonder jullie, onze ambassadeurs, kunnen doen. Heel erg bedankt.

Wij kijken uit naar weer een jaar met veel lachende gezichten.
 
Nanri, Vanakkam, 
 
Team Kumar